Disclaimer

Voor de toegang tot en het gebruik van deze website zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
De website van B&B Groenewege, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. B&B Groenewege zet zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft ter zake geen garanties.

B&B Groenewege aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor deze website noch voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de verstrekte informatie of gegevens. B&B Groenewege aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan uit het bezoeken van de website.

Alle informatie en of gegevens die via het internet aan B&B Groenewege worden toegezonden worden eigendom van B&B Groenewege en zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden. Door het verzenden van gegevens geeft de bezoeker van deze website toestemming tot het gebruik hiervan door B&B Groenewege.

Alle rechten, die rusten op de inhoud van deze website, zijn eigendom van B&B Groenewege. Publicatie, in welke vorm dan ook, van de op de website weergegeven informatie of gegevens, zoals teksten of delen daarvan, afbeeldingen, programmatuur, en grafisch materiaal van welke aard dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van B&B Groenewege.

Laatste nieuws

B&B Groenewege GESTOPT (22-06-2021, 19:37)

 Per 1 juli 2021 is B&B Groenewege... Lees meer

Contactvrij verblijf! (08-06-2020, 08:49)

Privé genieten van ruimte en... Lees meer

 

Contact
Boezemweg 62 | 3247 BB | Dirksland | T +31653394516
Recensie
“Heel erg bedankt voor het fijne verblijf in jullie mooie B&B. En bedankt voor de gastvrijheid en tip...”
lees meer