Welkom op onze website. 

 

Helaas voor u is B&B Groenewege gestopt; vanaf september/oktober 2021 zal er echter weer een B&B zijn op dezelfde locatie (Boezemweg 62 te Dirksland), maar met nieuwe eigenaren en een nieuwe naam!

B&B Groenewege in Dirksland, het 'petit Paris' van Goeree-Overflakkee, heet u van harte welkom!  
Op deze site vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot overnachting in de comfortabele en ruime kamers met eigen opgang van ons gastvrije Bed and Breakfast.
Of u nu alleen, samen, met vrienden of met uw kinderen wilt komen en een korte of een langere periode in de B&B zou willen verblijven, B&B Groenewege biedt u ruime mogelijkheden. Zo kunt u beide kamers als appartement huren; kinderbedje, (kinder)boeken, spelletjes en speelgoed zijn aanwezig. In de prijzentabel vindt u een indicatie van de prijzen die gelden; neemt u echter zeker contact op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.
In de woonkamer staat een televisie met vele zenders. Gebruik van wifi is gratis. Als u een kamer als B&B reserveert, is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Als u dat wenst kunt u tevens gebruik maken van de keuken in de B&B, tegen een geringe meerprijs. Huurt u het geheel als appartement is dat vanzelfsprekend inclusief gebruik van de keuken, echter exclusief ontbijt. Deze laatste kunt u wel eventueel bijbestellen.
Mocht u na een actieve (of luie) dag geen zin hebben om te koken is ook het mogelijk -na overleg- 's avonds met ons gezin mee te eten.
Onze B&B is rookvrij. Er kan buiten in de tuin of beschut onder de veranda gerookt worden. Daarnaast zijn onze kamers zeer geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt. Om onze kamers zo allergievrij mogelijk te houden zijn huisdieren niet toegestaan.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u nadere informatie?
Neemt u zeker contact met ons op!
 

Laatste nieuws

B&B Groenewege GESTOPT (22-06-2021, 19:37)

 Per 1 juli 2021 is B&B Groenewege... Lees meer

Contactvrij verblijf! (08-06-2020, 08:49)

Privé genieten van ruimte en... Lees meer

 

Contact
Boezemweg 62 | 3247 BB | Dirksland | T +31653394516
Recensie
“Heel erg bedankt voor het fijne verblijf in jullie mooie B&B. En bedankt voor de gastvrijheid en tip...”
lees meer