Welkom op onze website. 

B&B Groenewege in Dirksland, het 'petit Paris' van Goeree-Overflakkee, heet u van harte welkom!  
Op deze site vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot overnachting in de comfortabele en ruime kamers met eigen opgang van ons gastvrije Bed and Breakfast.

Of u nu alleen, samen, met vrienden of met uw kinderen wilt komen en een korte of een langere periode in de B&B zou willen verblijven, B&B Groenewege biedt u ruime mogelijkheden. Zo kunt u beide kamers als appartement huren; kinderbedje, (kinder)boeken, spelletjes en speelgoed zijn aanwezig. In de prijzentabel vindt u een indicatie van de prijzen die gelden; neemt u echter zeker contact op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

In de woonkamer staat een televisie met vele zenders. Gebruik van wifi is gratis. Als u een kamer als B&B reserveert, is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Als u dat wenst kunt u tevens gebruik maken van de keuken in de B&B, tegen een geringe meerprijs. Huurt u het geheel als appartement is dat vanzelfsprekend inclusief gebruik van de keuken, echter exclusief ontbijt. Deze laatste kunt u wel eventueel bijbestellen.

Mocht u na een actieve (of luie) dag geen zin hebben om te koken is ook het mogelijk -na overleg- 's avonds met ons gezin mee te eten.

Onze B&B is rookvrij. Er kan buiten in de tuin of beschut onder de veranda gerookt worden. Daarnaast zijn onze kamers zeer geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt. Om onze kamers zo allergievrij mogelijk te houden zijn huisdieren niet toegestaan.


Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u nadere informatie? Neemt u zeker contact met ons op!

 

Laatste nieuws

Geen nieuws beschikbaar.

 

Contact
Boezemweg 62 | 3247 BB | Dirksland | T +31653394516
Recensie
“Dank je wel Angélique en Peter voor de warme gastvrijheid voor de leuke babbels voor de goede ti...”
lees meer