Over ons

Wij, Peter en Angélique, wonen sinds januari 1993 in Dirksland.
Onze vier kinderen Laurens, Floris, Kerstin en Veerle zijn in Dirksland geboren en getogen. Een jaar of 6 geleden zijn 2 van de kinderen 'uitgevlogen' waarop we vol enthousiasme het plan hebben opgevat een B&B te starten. Naast het feit dat het ons interessant leek mensen uit diverse windstreken te ontvangen wilden we ook graag anderen kennis laten maken met het schitterende eiland Goeree-OVerflakkee dat zoveel te bieden heeft. Ondertussen zijn alle 4 de kinderen het huis uit. En ons enthousiasme blijft: aan de rand van Dirksland wonend hebben we de ruimte om gasten te ontvangen en daarnaast vinden we het een uitdaging het hen naar de zin te maken.

De losstaande boerenschuur achter ons woonhuis is grotendeels verbouwd. Vol trots kunnen we onze gasten daar twee ruime kamers, een grote woonkamer, prima sanitair en het gebruik van een eigen keuken aanbieden. In beide kamers staan twee box-spring bedden die zowel naast elkaar als gescheiden geplaatst kunnen worden. Ook is er een kinderbedje aanwezig om op de kamer bij te plaatsen. 

Met veel genoegen zullen we u ontvangen in B&B Groenewege en er alles aan doen u een ontspannen, gezellig en boeiend verblijf te bieden in een landelijke, interessante omgeving.
 

 

Laatste nieuws

Contactvrij verblijf! (08-06-2020, 08:49)

Privé genieten van ruimte en... Lees meer

 

Contact
Boezemweg 62 | 3247 BB | Dirksland | T +31653394516
Recensie
“Heel erg bedankt voor het fijne verblijf in jullie mooie B&B. En bedankt voor de gastvrijheid en tip...”
lees meer